lifestyle Behandelingen

Wij streven naar een gezonde levensstijl. Dit doen wij met persoonlijke adviezen en begeleiding. In deze behandelingen staat een mooi en gezond lichaam voorop. Linfopress Evolution Pro

Een massage pak die de benen, billen en buik masseert door middel van druk. Er zijn verschillende medische maar ook cosmetische programma's beschikbaar.


De voordelen van de Linfopress:

 • verminderd sterk cellulite
 • maakt de huid steviger en strakker
 • aantal cm's in omvang neemt af
 • minder last van rusteloze pijnlijke benen
 • billen worden steviger en gelift
 • buik en onderrug komen meer in shape
 • ontgift het lichaam
 • stimuleert de bloedsdoorstroming
 • stimuleert het bloed en lymfestysteem
 • geeft meer energie en zelfvertrouwen
 • afvoert vochtophoping en oedeem

Werking Linfopress:

Het doel van LINFOPRESS EVOLUTION PRO is het therapeutisch welzijn van het lichaam te waarborgen, het circulatie- en lymfatische systeem in elke specifieke zone van het lichaam te stimuleren en vochtophopingen aan te pakken. Bovendien helpt het om het lichaam te ontspannen.Circulatiesysteem:

De peristaltische lichaamsmassage van Linfopress verbetert de bloedcirculatie door op een zachte manier samentrekkende druk in één richting te geven. De bloedcirculatie verbetert, de vermindering van vocht en afvalstoffen wordt beter en verse zuurstof bereikt de huidcellen

Spijsverteringssysteem:

Linfopress masseert de darmen. Het resultaat is een ontspanning van de buikspieren en tegelijkertijd een gezonde stimulatie van de darmbeweging voor een efficiëntere afvoer van afvalstoffen.


Lymfatisch systeem:

De verwijdering van afvalstoffen, ook als er geen afslanktraject loopt, is veel beter. Hierdoor zal ook je weerstand verhoogt worden en gaat het afslanken sneller.


Spieren:

Je spieren worden gemasseerd. De bewegingen ontspannen de spieren en draineren vocht ten gevolge van spierspanning, waardoor spierkrampen verminderen en zelfs kunnen verdwijnen.


Huid:

De linfopress zort voor een betere doorstroming van zuurstofrijk bloed in alle huidlagen. Hierdoor gaat de huid er beter uitzien en voelt beter aan. Je huid wordt strakker en steviger.


Behandeling met de Linfopress:

Het is een veilige, snelle behandeling. Er wordt voor u een persoonlijk behandelplan opgesteld. Het is een erg aangename en ontspannende behandeling. Resultaat: een hoge doorbloeding van de huid en het weefsel, evenals een verhoogd lymfetransport.


Geschikt voor:

 • Cellulite
 • Verstakken van het lichaam
 • Circulatie problemen
 • Vochtophopingen
 • Oedeem
 • Rusteloze benen
 • Bij het gebruik van steunkousen
 • Na zwangerschap
 • Voor en na operaties
 • ontspanning


Detox Sappen

Een investering in jouw gezondheid, zo zou je onze Bio-detox het beste kunnen omschrijven. Je bent bewust bezig met jouw lichaam. 


Zie het als een onderhoudsbeurt aan je lichaam, zoals je ook regelmatig je auto een grote beurt geeft. Een detox reinigt, zuivert en versterkt het lichaam.De voordelen:

 •  Meer energie en fitter gevoel
 • Gewicht verliezen tot wel 4 kilo (met behoud van spiermassa)
 • Een mooiere en betere huid
 • Snel afkicken van je suiker- en koolhydratenverslaving
 • Een verbeterde darmflora
 • Een platte buik
 • Boost voor je immuunsysteem

Of wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan eens contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Crash dieet

Onze detox kuur is absoluut géén crash dieet. Je ontvangt voor 1 dag maar liefst 6 sappen, 1 soep, 1 amandelmelk en 1 shotje. Daarnaast adviseren wij ook altijd, luister naar je lichaam, heb je behoefte aan meer eten, eet dan ook gerust extra soep, rauwkost, fruit of wokgroenten tussendoor. Wij geloven niet in jezelf "uithongeren", dit doet je lichaam geen goed en het belangrijkste is, dit is geen (gezonde) levensstijl die je kunt volhouden na de detox kuur. Deze kuur moet een kickstart zijn naar een gezonde(re) leefstijl!

Ontgiften

Het woord detoxen komt van het Engelse woord ‘detoxification’, wat ontgiften betekent. Vandaar dat veel mensen detoxen ook wel een schoonmaak van het lichaam noemen. We belasten ons spijsverteringstelsel door (te-veel) ongezonde voeding en drank tot ons te nemen, zoals bewerkte suikers en vetten, alcohol en cafeïne. Daarnaast zorgen allerlei producten in onze directe omgeving, zoals verf, pesticiden, chemicaliën en andere vervuilers dat ons lichaam dag in dag uit wordt blootgesteld aan deze gifstoffen. Van nature kan ons lichaam zich prima ontdoen van veel van deze stoffen maar om te ontgiften kan met behulp van een detox de lever extra voorzien worden van belangrijke voedingsstoffen.


Reinigen

Een ander belangrijk aspect van een detox kuur is; het spijsverteringssysteem tot rust laten komen en schoonmaken. Reinigen dus. Vergeet niet dat een slecht werkend spijsverteringssysteem de voedingsstoffen moeilijk opneemt, waardoor veel verloren gaat. Immers hoe soepeler en makkelijker het voedsel de weg door het maag-darmkanaal kan afleggen, hoe meer en efficiënter je lichaam voedingsstoffen en energie uit de voeding kan halen. Wanneer voedselresten te lang achterblijven in onze darmen omdat het slecht verteerd kan worden dan kan dit allerlei klachten geven zoals obstipatie, winderigheid, opgeblazen buik, etc. Een slechte vertering van voedsel kan ook het verouderingsproces versnellen. Tevens is het zonde van alle voedingsstoffen, vitamines en mineralen die we ook juist graag willen gebruiken voor een gezond en fit lichaam


Immuunsysteem

Wist je dat 75% tot 80% van ons immuunsysteem onze darmwand is? Goede bacteriën zijn belangrijk om onze darmwand te beschermen zodat er geen ongewenste bacteriën richting de bloedbaan kunnen lekken. Hoe sterker deze barriëre, hoe minder snel je een verkoudheid of een griepje te pakken krijgt. Gezonde darmen zorgen dus voor een gezond lichaam! Veel verse groene groenten en fruit zijn daarom zo belangrijk voor je omdat ze in je darmen helpen goede bacteriën te creëren. Deze bacteriën heb je dus weer nodig om deze infecties tegen te gaan maar ook om je darmflora te voeden.

Afkicken
Nog een voordeel van onze detox kuur is dat je gedurende de 3 afbouwdagen (voorafgaand aan je sap dagen) je afkickt van bepaalde voedingsmiddelen zoals oa suikers en koolhydraten. Daarnaast krijg je inzicht in je eigen voedingspatroon maar ook je eetgewoontes. Eet je nu uit verveling of ben je bijvoorbeeld gewoon moe. Wellicht eet je gewoon veel te grote porties omdat je dit altijd hebt gedaan en kom je er tijdens deze detox kuur achter dat je eigenlijk uit kan met veel kleinere porties.

Afvallen
Omdat je je lijf tijdens de kuur alleen maar voedt met gezonde voedingsstoffen en geen suikers en snelle koolhydraten meer eet, val je af. Hoeveel je afvalt is afhankelijk van je BMI, maar uit ervaring weten wij dat dit wel tussen 2 en 4 kilo kan zijn.

Na de detox: Balansdagen
Je ontvangt van ons ook een heleboel gezonde recepten zodat je je je gezonde leefstijl ook na de kuur kunt voortzetten. Het beste is om 1 a 2x per week voor jezelf een balansdag in te plannen. Een dag waarop je minder calorieen eet dan je verbruikt. Om jou dit heel gemakkelijk te maken hebben we een speciale balansdag box samengesteld.

Voor iedereen geschikt?
Voor wie geschikt? Onze detox is voor iedereen geschikt! Mits je bereid bent te willen investeren in je gezondheid door deze detox kickstart voor je lichaam!

Ben je zwanger, gebruik je medicijnen of ben je onder behandeling van een arts raadpleeg dan eerst jouw arts, of het in jouw situatie verstandig is te detoxen.


Wil je nu nog meer weten over de producten en mogelijkheden van blend new day? Bezoek ook eens hun website www.blendnewday.nl


Universal Contour Wrap (UCW)

De Universal Contour Wrap verstrakt zichtbaar de huid en garandeert een centimeterverlies en aanzienlijke cellulite verbetering.


Als u de vorm van het lichaam belangrijker vindt dan de kilo’s, dan is deze behandeling de perfecte keuze!


De Universal Contour Wrap verstrakt zichtbaar de huid en garandeert een centimeterverlies en aanzienlijke cellulite verbetering.


Wij bieden juist niet een tijdelijk maar een blijvend cm verlies.Wat is het?

Onze Klassieke Body Wrap is al 25 jaar lang een favoriet vanwege de ongelooflijke en onmiddellijke resultaten voor centimeterverlies en de unieke garantie wat betreft het verlies van centimeters. Deze aanzienlijke resultaten voor centimeterverlies zijn te danken aan onze natuurlijke klassieke kleioplossing in combinatie met de gespecialiseerde wikkeltechnieken.

Wat doet het?
De combinatie van Dode Zeeklei, warmwater en steunwindels geven u de volgende voordelen van deze unieke lichaamsbehandeilng:

 • Ontgift het hele lichaam van schadelijke stoffen
 • Versnelt de stofwisseling
 • Vermindert cellulite en striae
 • Vermindert huidproblemen
 • Verlies van Centimeters
 • Werkt aanvullend bij diëten
 • Voedt de huid en laat deze zacht aanvoelen nog vele dagen na de behandeling

Voor de complete voordelen van onze Classic Body Wrap raden wij een serie van 3 - 5 behandelingen aan, die met tussentijden van minstens 7-10 dagen plaatsvinden.

DE 15 CM GARANTIE!
Als u met uw eerste behandeling niet minstens 15cm afslankt, betaalt u geen cent!

Als het minimale verlies van 15cm niet minstens 30 dagen aanhoudt, bieden we u gratis een nieuwe behandeling aan.

*De dubbele garantie geldt alleen voor uw eerste volledige bodywrap. Hoewel daaropvolgende bodywraps het verlies aan cm zullen verbeteren, zullen ze waarschijnlijk niet zulke goede resultaten geven als uw eerste behandeling.

U moet de instructies voor na het inwikkelen hebben opgevolgd, wil uw garantie geldig zijn. Deze hoort u tijdens de behandeling.


Express Body Wrap

Onze Express Body Wraps zijn gericht op specifieke delen van het lichaam. Deze behandelingen helpen om de bedoelde zone te versterken, te verstrakken en af te slanken. 


Dit zijn allemaal gedeeltelijke behandelingen die geen centimeterverlies garanderen, maar waarbij centimeterverlies wel waarschijnlijk is.

Kies uw behandeling:


BOVENBEENWRAP ALS ANTICELLULITISNEHANDELING

Dit kan de verschijning van cellulitis op de bovenbenen verminderen, met een versterkend en verstevigend effect.


WRAP VOOR BUSTELIFT

Optrekken en versterken van de bustezone en vereffening van de zone naar de rug toe.


VERSTEVIGENDE ARMWRAP

Doeltreffende versterking, versteviging en vorming van verslapte bovenarmen.


VERSTEVIGENDE BUIKWRAP

Verstevigt de verslapte huid rondom het middel en van de maagzone en reduceert striemen.


VORMENDE BILLENWRAP

Vormt de billen en helpt mee de verschijning van cellulitis te verminderen.